Hediyeli
Cins Dergisi MAYIS 2017, Aylık İnce Sızı

Cins Dergisi MAYIS 2017, Aylık İnce Sızı

Yayınevi
Barkod
cins dergis mayıs 2017 sayı 20
Vitrin Katagorisi
Hediyesi
"Yunus Emre Ve Tom Waıts Posterleri HEDİYE "
Aynı gün kargo
CİNS DERGİSİ MAYIS 2017 SAYISI /Aylık İnce Sızı
"Yunus Emre Ve Tom Waıts Posterleri HEDİYE "
"Hiçbir Şey Umurumda Değil Diyorum Aşktan Ve Umuttan Başka..."
Aylık İnce Sızı Cins mayıs sayısı çıktı. "Hiçbir şey umurumda değil diyorum Aşktan ve umuttan başka” başlığıyla baharı selamlayan cins bu ay muhteşem bir kapakla okuyucusuyla buluşuyor.

CİNS YAZARLAR

İsmail Kılıçarslan, Furkan Çalışkan, Hüseyin Atlansoy, Mustafa Akar, Mustafa Çiftci, Muhammed Berdibek, Bahadır Yenişehirlioğlu ve daha birçok isim Cins Mayıs sayısında

KÜLTÜREL SİLAHLANMA VE ERIC FATTOR

Avangard Yayınlarından çıkan Amerikan İmparatorluğu ve Eğlence Cephanesi Kültürel Silahlanma Yumuşak Güç ve Kültürel Silahlanma kitabının yazarı Eric Fattor ile kültürel silahlanma ve soft power söyleşisi Mayıs sayısında yer alıyor.

EDİP CANSEVER, TURGUT UYAR VE SABAHATTİN ALİ

Türk edebiyatının önemli isimlerinden Edip Cansever, Turgut Uyar ve Sabahattin Ali, eserleri ve yaşam hikayeleriyle Cins Orta sayfa ve arka kapakta!
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Cins Dergisi MAYIS 2017, Aylık İnce Sızı Cins Dergisi MAYIS 2017, Aylık İnce Sızı, CİNS DERGİSİ MAYIS 2017 SAYISI /Aylık İnce Sızı, 'Yunus Emre Ve Tom Waıts Posterleri HEDİYE Aşktan Ve Umuttan Başka...' 'incele satın al siparis ver, Cins Dergi, Edebiyat Roman cins dergis mayıs 2017 sayı 20
Cins Dergisi MAYIS 2017, Aylık İnce Sızı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.