Marifet Dergisi Haziran 2016 Ramazan-ı Şerif Ayı 45. Sayısı Çıktı...
Dergide Bu Ay:
Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri'nin Sohbetleri..
-HACET Namazı ve Duası...
-Af Ve Afiyet Duası...
-Seyyidül İstiğfar Duası...
-Kadir Gecesi Duası...
-İftar Duası....
-Muhterem okurlarımız!
Bizi, onbir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e ulaştıran Rabbimize hamd-ü senalar, Habibi Muhammed Mustafa'ya ve onun al-u ashabına salat-u selamlar olsun.
 
Öncelikle Niğde'de düzenlenen "Ahmed Yesevi Hazretlerini Anma Programı"na göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.
 
Şefik KOCAMAN Hocaefendi bu ay, yine diyalog meselelerinde "İnsanların çoğu cehennemlik mi?", "Kâfirlerin yaptıkları iyi işler ne olacak?" gibi merak edilen sorulara cevap veriyor.

Furkan KANEMİR Hocamız, İmam-ı Rabbani'den ve Mahmud Efendi Hazretleri'nden Ramazan nasihatlerini sizler için hazırladı.
 
Rasül BÖLÜKBAŞI Hocaefendi, İslam'da farklı mezhepler,
Yusuf GÜLNAR Hocaefendi, Laiklik Nedir? Müslüman laik olabilir mi?  konusunu sizlere net olarak anlatıyor.

Mehmet TALU Hocamız, Ramazan ve Nefis muhasebesi bağlamındaki makalesiyle bizlerle...

Doğu ulemasından Abdülkerim Çevik NORŞİNİ Hocamız "İslam ve Otorite" başlıklı yazısında sınırsız özgürlük ve merhametsiz despotizm arasında gidip gelen yönetim sistemlerine karşı islamiyetin merhametli otoritesine olan ihtiyaca değiniyor.

Suriye alimlerinden Dr. İbrahim LEBABİDİ  insanın yaratılış gayelerinden birinin de yeryüzünü imar etmek Allah'ın nimetlerini yerli yerinde kullanmak olduğunu bizlere anlatıyor.

K.Ülkü Hocahanım Ramazan'da Kur'an-ı Kerim hatmine ehemmiyet göstermemizin gerekliliğinden bahsediyor.

Ramazan-ı Şerif'de tutulan orucun faziletlerini İsmail Hünerlice Hocamızın kaleminden okuyalım...

Yavuz Hoplar "Eyvallah Şehri" başlıklı makalesinde, Şems Hazretlerinin talebelerine anlattığı ibretlik "Eyvallah" öyküsünü bizlerle paylaşıyor.

Gündemden hiç düşmeyen "Et ve et ürünlerinde helâllik" meselesini bir de Helâl Güvence Sistem Danışmanı Ali Rıza Kurum'dan dinleyelim. 

Ramazan-ı Şerif'in bereketine nail olabilmek ve dualarda buluşabilmek ümidi ile Allah'a emanet olunuz.
-Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hz.nin Kitaplarını Kitaptakipcileri sitemizden Yurtiçi Kargo Güvencesinde kredi kartı, havale veya Kapıda ödeme, Bkm Express ile indirimli bir şekilde sahip olabilirsiniz... Ayrıca elif kitabevi konya adresinden temin edebilirsiniz.
 SİTE:www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Marifet Dergisi HAZİRAN 2016 Marifet Dergisi HAZİRAN 2016, mahmut ustaosmanoğlu efendi hazretleri sohbetleri duaları laiklik nedir marifet haziran 2016 ramazan ayı duaları ismailağa yazıları buradan satin al siparis ver, Ahıska Yayınevi, Marifet Dergisi Sayıları 2016 haziran ramazan ayı 2016 45.sayısı
Marifet Dergisi HAZİRAN 2016

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.