Siracül Müttekin Arapça Hadis Kitabı Deri Cİlt Cep Boy

Siracül Müttekin Arapça Hadis Kitabı Deri Cİlt Cep Boy

Kategori
Yayınevi
Barkod
Siracül Müttakin Arapça Cep Boy
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Siracül Müttekın - Arapça Hadis Kitabı - Cep Boy Deri Cilt  Şamua
"Min Kelamı Seyyidil Mürselin Salavatullahi ve Selamühü Aleyhim Ecmain"

Katagori: Hadis
Sayfa Sayısı: 48
Boyut: 10x14 cm
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2013
Kapak Türü: Deri Cilt
Kağıt Türü: Şamua
Dili: Arapça
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
www.kitaptakipcileri.com
Bu kitap, Kur'an-ı Kerim'den sonra en sağlam kitabımız olan Buhari Şeriften seçme bazı hadis-i şerifleri ihtiva eden Zübtetü-l Buhari isimli kitaptan derlenen bazı hadis-i şeriflerden oluşmaktadır. Zübdetül-Buhari kitabının musannifi olan Ahmed Ziyaüddin Dağıstâni Hazretleri, hadis-i şeriflerde ihtisar yapmak maksadıyla aslı, Buharide daha geniş olan, birçok hadis-i şeriflerde çoğunlukta Peygamber Efendimiz (Sallallahü aleyhi ve sellem)'in sözlerine yer vererek metinde geçen sahabenin sözlerine yer vermemiştir. Ayrıca bazen Buhari'deki hadis-i şeriflerin baş kısmında bulunan esbab-ı vürudu (söyleniş sebeplerini) kaldırarak, bunu kısaca kendi sözleriyle hadis-i şerifin son kısmında zikretmiştir.
    Bu kıymetli eser, Mahmud Efendi Hazretlerinin (kuddise sirruhu) talebelik devirlerinde hadis-i şeriflere olan merakı ve muhabbeti sebebiyle Zübtetü'l Buhari isimli kitaptan ezberlemiş olduğu hadis-i şerifleri cem etmektedir.
    Mahmud Efendi Hazretleri (kuddise sirruhu) Sultan Selim Camii Şerifi'ndeki sohbetlerinin sonrasında ve Cuma hutbelerinde bu kıymetli eserdeki hadis-i şerifleri sırasıyla okuyup yıllar boyu cemaatini irşat etmişlerdir... www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Siracül Müttekin Arapça Hadis Kitabı Deri Cİlt Cep Boy Siracül Müttekin Arapça Hadis Kitabı Deri Cİlt Cep Boy, Siracül Müttekın - Arapça Hadis Kitabı - Cep Boy, Ahıska, Büyük Boy Ciltli Şamua ''Min Kelamı Seyyidil Mürselin Salavatullahi ve Selamühü Aleyhim Ecmain'' ibni mace hadis kitabı, hadis kitabı indir, buhari hadis kitabı, sahihi buhari hadis kitabı, hadis kitabı pdf,, riyazüs salihin hadis kitabı, hadisi şerif buhari,siraç kitabevi ruhul furkan, siraç yayınevi, siraç kitabevi tel,mahmut ustaosmanoğlu sohbetleri mahmut ustaosmanoğlu video ismailağa, mahmut ustaosmanoğlu hayatı, mahmut ustaosmanoğlu videoları, mahmut ustaosmanoğlu sözleri, mahmut ustaosmanoğlu kimdir, mahmut efendi,, Ahıska Yayınevi, Hadis Sünnet Siracül Müttakin Arapça Cep Boy
Siracül Müttekin Arapça Hadis Kitabı Deri Cİlt Cep Boy

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.