Kalbin Mührü Açılınca, Eylem Salman Yılmaz

Kalbin Mührü Açılınca, Eylem Salman Yılmaz

Kategori
Yayınevi
Barkod
9786055577872
Piyasa Fiyatı
12.00
Aynı gün kargo
Kalbin Mührü Açılınca - Eylem Salman Yılmaz
"Çünkü her kalp, her şey gibi yaradan'a bağlıdır,
Ve temiz kalpler o güzü, o bilgiyi yine Yaradan'dan alır."

Yazar: Eylem Salman Yılmaz
Sayfa Sayısı: 366
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Basım Tarihi: 2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
www.kitaptakipcileri.com
Kalbin Mührü Açılınca ilahi aşk kalp ve kalbin gücünü anlatan bir romandır. 
Çoğumuz Mevlana Yunus Emre gibi aşıkları bilir onların eserlerini okuruz. 
Buna rağmen nedense ilahi aşkı bir tek onlara yakıştırırız. Doğru mudur acaba bu İlahi aşka ermek sanıldığı kadar zor mudur Yunus Emre Mevlana gibi aşıklar böylesi bir aşka eriyorsa bu seçildikleri için midir Yoksa kalplerinin güzelliklerinden midir Tüm dünya bu insanların eserlerini okurken neden aşka eremiyor ve onların bahsettiği kalp sesini duyamıyor En önemlisi de bahsettikleri KALP ten haberdar mıyız ve onun gücünün farkında mıyız Çünkü hemen hemen hepimiz Kalbinin sesini dinle kalbine güven kalbin sana doğru yolu gösterecektir içinde bir hazine var... gibi söylemlerde bulunuruz. 
Hatta filmlerde bunları duyar kitaplarda da okuruz. Ama kimse çıkıp da bu kalp sesinin nasıl bir şey olduğunu tanımlamaz. Kalbin doğru yolu nasıl gösterdiğini anlatmaz. Neden aklımıza değil de kalbimize uymamız gerektiğini açıklamaz. Ama kimse de bunları söylemekten vazgeçmez. Hatta çoğumuz ruh zeka akıl mantık nedir bilmeyiz. Sadece yaşarız kendimizi tanımadan neden yaşadığımızı bilmeden... 
Üstelik kalbin kavrayış gücüne azıcık sahipsek buna hemen isim koyar Altıncı hissim kuvvetlidir. deriz ya da bunun gibi yalan yanlış nice tanımlamalar yaparız.
www.kitaptakipcileri.com
Bu mistik roman insan aklının zekasının yanı sıra tanımı yapılamayan KALP i anlatmaktadır ve onun gücünü ortaya koymaktadır. Ama daha da önemlisi bunun kaynağının ne olduğunu açıklamaktadır. 
Üstelik inancın aşkın birilerinin tekelinde olmadığını genç yaşlı gibi bir ayrım yapmadığını da göstermektedir. Ve tabii bir gün hepimizin başına gelecek ölümün de korkulacak bir şey olmadığını aksine masalımsı bir yaşamdan gerçek yaşama geçiş olduğunu vurgulamaktadır. Kahramanımız ise böyle bir yaşayışta hepimiz gibi masaldan gerçeğe öyküsünü yazmakta ve o öyküyü aşıklara layık bir şekilde tamamlamaktadır.
www.kitaptakipcileri.com
Bazen sonu yokmuş gibi görünen yollar vardır insan hayatında. Ama önü açık görünen birçok yoldan çok daha aydınlık ve sonu en çabuk gelen yollar olabilir bunlar. Yeter ki o yola tertemiz bir kalple girilmiş olsun. 
Çünkü her kalp her şey gibi Yaradan'a bağlıdır ve temiz kalpler o gücü o bilgiyi yine Yaradan'dan...www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Ürün hakkında henüz soru sorulmamış.
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
sagolun
bilal kızılırmak | 08/08/2024
Aliveris icin tek adres kolayliklari sorunda sorunuz karsinda ulasabiliyorsunuz sorunsuz siparis verebiliyorsunuz
k... ö... | 01/08/2024
Kitap takipçileri harika...
H... Ö... | 27/07/2024
Güvenilir ve hızlı
Mustafa Varol | 12/07/2024
Güvenle alışveriş yapabilirsiniz
SEZGIN MEHMET | 14/01/2024
Böyle bir siteye gerçekten ihtiyaç var
Hayati Sevinir | 12/01/2024
teslim süresi için diğer kargolar daha iyi olabilir
M... B... | 14/12/2023
aradigim kitaplari burda bulabiliyorum
Kazım Altıntaş | 13/11/2023
Çok güzel bir site gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
B... O... | 04/11/2023
Kalbin Mührü Açılınca, Eylem Salman Yılmaz Kalbin Mührü Açılınca, Eylem Salman Yılmaz, Kalbin Mührü Açılınca Kitabı- Eylem Salman Yılmaz, Mola kitap, Romanı, ''Çünkü her kalp, her şey gibi yaradan'a bağlıdır, Ve temiz kalpler o güzü, o bilgiyi yine Yaradan'dan alır.'' Yazar: Eylem Salman Yılmaz,Kalbin Mührü Açılınca ilahi aşk kalp ve kalbin gücünü anlatan bir romandır. Çoğumuz Mevlana Yunus Emre gibi aşıkları bilir onların eserlerini okuruz. Buna rağmen nedense ilahi aşkı bir tek onlara yakıştırırız. Doğru mudur acaba bu İlahi aşka ermek sanıldığı kadar zor mudur Yunus Emre Mevlana gibi aşıklar, Mola Kitap, Edebiyat Roman 9786055577872
Kalbin Mührü Açılınca, Eylem Salman Yılmaz

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.