Mektubat, Bediüzzaman Said Nursi, Sadeleştirilmiş

Mektubat, Bediüzzaman Said Nursi, Sadeleştirilmiş

Kategori
Yayınevi
Barkod
Mektubat - Bediuzzaman - Ufuk Kitap
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Mektubat - Bediuzzaman  Said Nursi - Yeni Baskı
-14x21 cm Ebat - Şamua Kağıt - Ciltli - Sadeleştirilmiş Yeni Baskı - 651 sayfa
"Sözler ve Lem’alar’ın ardından Bediüzzaman’ın diğer bir büyük eseri Mektubat da günümüz Türkçesiyle okuyucusuyla buluşuyor. uzun süren, hassas bir çalışmayla sadeleştirilen eserler özellikle genç nesiller ve Türkçeye daha az aşina olanlarla Risale-i Nur Külliyatı arasında bir köprü vazifesi görüyor..."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Bediuzzaman Said Nursi
Hazırlayanlar: İlhan Atılgan - Adnan Kayıhan
Kapak Tasarım: Ali Bıyıklı
Katagori: Risale-i Nur'dan Mektubat Kitabı
Sayfa Sayısı: 651
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Ciltli
Kağıt Türü: Şamua Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Sözler ve Lem’alar’ın ardından Bediüzzaman’ın diğer bir büyük eseri Mektubat da günümüz Türkçesiyle okuyucusuyla buluşuyor. uzun süren, hassas bir çalışmayla sadeleştirilen eserler özellikle genç nesiller ve Türkçeye daha az aşina olanlarla Risale-i Nur Külliyatı arasında bir köprü vazifesi görüyor
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Allah'ın birliğinden peygamberliğe dek iman hakikatlerini ve Allah'ın Güzel İsimlerinden Peygamber Efendimizin mucizelerine kadar İslam irfanının farklı kaynaklarını taze ve canlı bir şekilde zamanımıza aktaran Mektubat, artık kendi geleneğiyle tanışmayı arzulayan günümüz okuyucusu için daha yakın ve daha ulaşılabilir.
-Külliyatın ana kitapları kadar, derleme risalelerin de büyük ilgi ile karşılandığını ve şu ana kadar 11 farklı sadeleştirilmiş risalenin çıktığını belirten Ufuk Yayınları satış müdürü Sezer Karadağ, "2012 Ocak ayında yayımladığımız Lemalar 250 bin, 2013 Mart’ında çıkan Sözler ise 150 bin okura ulaştı. Keza, 2012 Şubat’ında çıkardığımız Küçük Sözler de 250 bini geçmiş durumda. Bu ay yayımlanan Mektubat’ın ilk baskısını 80 bin adet yaptık.” dedi. Okur ilgisinin sadece kitap ilk çıktığında değil, sürekli ve düzenli olduğunu belirten Karadağ, şöyle konuştu: "Bu da, eserlere ciddi bir ihtiyaç olduğunu ve bu ihtiyacın yenilendiğini gösteriyor.”
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
    Kitapların hedef kitlesinin Risalelerin dilini anlamakta zorluk çeken gençler ve yurtdışında yetişen Türkler olduğunu belirten Ufuk Yayınları editörü Seyfullah Özkurt ise eserlerin beklentilerini aşan bir ilgi gördüğünü ve çok sayıda tebrik ve teşekkür telefonu aldığını aktarıyor. Özkurt, "Bu kitaplar sayesinde namaza başlayan, kafasındaki sorulara tatminkâr cevaplar bulduğunu söyleyen kimseler, sadeleştirme çalışmasının başından beri en büyük motivasyon kaynağımız oldu.” diyor. "Hiç mi olumsuz tepki almadınız?” diye sorduğumuzda ise Özkurt, "Açıkçası, arayanların beşte biri kadarı, yaptığımız işi tasvip etmediklerini söyleyenlerden oluşuyor. Aslında bunların da önemli bir bölümü, bu eserlerin bu haliyle, daha önce ulaşılamayan büyük bir kitleye ulaştığını ve orada büyük hizmet ettiğini kabul ediyor, fakat eserlerin orijinal hallerinin korunması noktasında aşırı hassaslar. Bu, bizim de hassasiyetimiz ve onların bu hassasiyeti bizi, eserlerin orijinal hallerinin her zaman muhafaza olunacağı ve okunacağı noktasında mutmain kılıyor. Zaten biz de hiçbir zaman, eserleri orijinalinden okuyabilen kimselerin, sadeleştirilmiş risaleleri okumaya başlamalarını hedeflemiş değiliz.” diyor. Özkurt’un verdiği bilgiye göre, okuyucusuyla buluşmayı bekleyen sıradaki risale, Asa-yı Musa. "Bunun ve Gençlik Rehberi’nin bir an önce çıkmasını çok arzu ediyoruz.” diyen Özkurt, bu iki eserin, külliyatın sadeleştirilmesi çalışmasının ruhunu da en fazla yansıtacak kitaplar olduğunu düşünüyor. Şualar için ise okuyuculara biraz daha sabır tavsiye ediyor.SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
-Risale-i Nur Külliyatı’nı, bu eserleri aslından okumakta zorlanan kesimlerle de buluşturmak amacıyla Ufuk Yayınları’nın başlattığı sadeleştirme çalışmalarında yeni bir dönemeç daha dönüldü.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yayınevinin, Lemalar ve Sözler’den sonra yayına hazırladığı Mektubat ile birlikte artık külliyatın dört temel kitabından üçü, geniş kitlelerin istifadesine sunulmuş oldu. Yayınevi yetkilileri, Şualar’ın da yayınlanmasının ardından, iman hakikatlerini farklı kesimlere de ulaştırma misyonlarının büyük ölçüde hayata geçmiş olacağını söyledi.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Ürün hakkında henüz soru sorulmamış.
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
sagolun
bilal kızılırmak | 08/08/2024
Aliveris icin tek adres kolayliklari sorunda sorunuz karsinda ulasabiliyorsunuz sorunsuz siparis verebiliyorsunuz
k... ö... | 01/08/2024
Kitap takipçileri harika...
H... Ö... | 27/07/2024
Güvenilir ve hızlı
Mustafa Varol | 12/07/2024
Güvenle alışveriş yapabilirsiniz
SEZGIN MEHMET | 14/01/2024
Böyle bir siteye gerçekten ihtiyaç var
Hayati Sevinir | 12/01/2024
teslim süresi için diğer kargolar daha iyi olabilir
M... B... | 14/12/2023
aradigim kitaplari burda bulabiliyorum
Kazım Altıntaş | 13/11/2023
Çok güzel bir site gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
B... O... | 04/11/2023
Mektubat, Bediüzzaman Said Nursi, Sadeleştirilmiş Mektubat, Bediüzzaman Said Nursi, Sadeleştirilmiş, Mektubat - Bediuzzaman Said Nursi - Yeni Baskı, sayfa,bediüzzaman sözleri bediüzzaman kimdir, Ufuk Yayınları, Risale-i Nur Mektubat - Bediuzzaman - Ufuk Kitap
Mektubat, Bediüzzaman Said Nursi, Sadeleştirilmiş

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.