Marifet Dergisi KASIM 2016 50. Sayısı
Dergide Bu Ay:
Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri'nin Sohbetleri..
-ELLATİF İsmi Şerifi İle Yapılacak Dua Usulü
-Sıkıntılardan Kurtulamk, İhtiyaçlarını Karşılamak, Kolayca Rızık Temin Etmek İsteyen kişi Sabah Namazından Sonra Okuyacağı DUA
-Okuyanı Her Türlü Zarardan Koruyan EMAN AYETLERİ
-Ziyaretler - Mahmut Efendiye Ay İçinde Gelenlerin Ziyaretleri Fotoğrafları
-Mektubat-ı Rabbani'den - Furkan Kandemir
-İslamda Kardeşlik - Abdulfettah Kevseri
-Lüks Daire Fiyatına Satılan MUSUL - Ersoy Eryan
-Nakşibendilik - Abdulkerim Çevik Norşini
-PKK Terörü Ve Meskun Mahal Savaşları - Ahmet Türk
-Musul Gerçekleri - Mehmet Ali Ay - Halit Taşdelen
-Bu Filme Dikkat - Kerime Yıldız
-Dualar Hasan Erbay
-Ruhları Tutsak Özgür Müslümanlar
-Cübbeli Ahmet Hocaefendiye Cevap - Mehmet Talu
-Hiç Kimse Hata Etmez Sual Olunmaz Değildir - Şefik Kocaman
Muhterem okurlarımız!
Yoğun bir gündem ile geçen ayın sonunda tekrar sizlere kavuşturan Allah-u Teâlâ’ya hamd ve senalar olsun.Malumunuz geçen sayımızda, Abdülfettah Kevseri mahlası ile yazan İrfan GÜRSES Hocaefendinin Hadis-i Şerifler ve usul-ü hadis hakkındaki yazısı, meseleyi kavrayamayan ve taassub çerçevesinde değerlendiren kardeşlerimizin tepkileriyle hiç hoş olmayan mecralara daldı.
Bu meselenin birinci derece muhataplarından olan Mehmet TALÛ Hocaefendi ve Şefik KOCAMAN Hocaefendi köşelerinde mevzuya açıklık getirecek birer makale kaleme aldılar. Mutlaka okunması ve okutulması gereken bu makalelere gereken ihtimamı göstereceğinizi umuyorum.
A.ERYAN hanımefendi "RUHLARI TUTSAK ÖZGÜR MÜSLÜMANLAR” başlıklı yazısında; Tesettür, başörtüsü ve kürsüleri işgal eden hocaefendiler ile ilgili dikkate değer konulara değindi. Kardeşliği yeniden, daha sıcak ve daha sıkı tahsis etmemiz gereken bu günlerde bu tür nasihatlere ihtiyacımız olacağı kanaatindeyim.
Ortadoğu‘da kan ve gözyaşının hüküm sürdüğü bu günlerde her an yeni gelişmelerin haberlerini alıyoruz. Hemen hemen hepimizin kulağı, ülkemizin gündeminde de önemli yer tutan Musul Harekâtında. Musul’un bizim için önemini anlayabilmek için bu beldeyi tarihinden günümüze incelemek gerektiğini düşündük. Musul dosyasını Marifet Ailesine yeni katılan gazeteci arkadaşlarımız Mehmet Ali AY ve Halit TAŞDELEN ile birlikte hazırladık.
Abdülkerim ÇEVİK Norşinî Hocaefendi, Tasavvuf ve Nakşibendilik meselesini temelinden ele aldı. Hatırlamak ve eksiklerimizi gidermek için mutlaka okunması gereken bir makale.
Bu ay Marifet ailesine yeni katılan, kamuoynun yakından tanıdığı analist Ahmet TÜRK, "PKK ve Meskun Mahal Savaşları” başlıklı makalesinde terör örgütünün son dönem giriştiği taktikleri ve mevcut durumun analizini yapıyor.
Yine yeni yazarlarımızdan Kerime YILDIZ Hanımefendinin, sinemalarda gösterime giren İranlı yönetmen Mecîd Mecîdî’nin "Hazreti Muhammed” (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) isimli filmi hakkındaki görüşlerini okuyacağız.
Bu vesile ile Ahmet TÜRK ve Kerime YILDIZ’a aramıza hoşgeldiniz diyorum. Son olarak Yavuz HOPLAR, bir müslümanın iç dünyasını ve bunun hayata vuran yansımalarını "Gündem-i Dünya” makalesinde anlatıyor. Gelecek ay inşaallah tekrar görüşebilmek ümidiyle, Fî emanillah.
Ersoy Eryan
-Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hz.nin Kitaplarını Kitaptakipcileri sitemizden Yurtiçi Kargo Güvencesinde kredi kartı, havale veya Kapıda ödeme, Bkm Express ile indirimli bir şekilde sahip olabilirsiniz... Ayrıca elif kitabevi konya adresinden temin edebilirsiniz.
 SİTE:www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Marifet Dergisi KASIM 2016 Sayısı Marifet Dergisi KASIM 2016 Sayısı, marifet dergisi 50. sayısı kasım 2016 cübbeli ahmet hocaya cevap irfan gürses dualar abdulfettah kevseri sipariş ver satın al incele oku, Ahıska Yayınevi, Marifet Dergisi Sayıları 2016 ayı 2016 50.sayı
Marifet Dergisi KASIM 2016 Sayısı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.